Periodical publications

ALMANAK 1

ALMANAK N4.1, 2011 Permbajtja: Bomba në ambasadën sovjetike Agron Tufa, Importimi i modelit të terrorit sovjet mbi intelektualët shqiptarë Kolec Topalli, Vrasja e intelektualëve – synimi kryesor i masakrës së 26 shkurtit 1951 Uran Butka, Masakra ndaj intelektualëve dhe qytetarëve të pafajshëë me pretekstin e hedhjes së “bombës në ambasadën sovjetike Pjetër Pepa, Martirët e […]

Periodical publications

ALMANAK 2

ALMANAK Nr.2, 2012 Përmbajtja: DOSJE: 100 vjetori i lindjes së Mithat Aranitit: Agron Tufa, ADN-ja kulturore e atdhedashurisë së Mitat Aranitit Akademik Kolec Topalli, Fjalori Etimologjik i Gjuhëve Indoeuropiane në përkthimin e Mithat Aranitit Prof. Dr. Skënder Muça, Mithat Araniti dhe kontributi i tij në fushën e shkencave të albanologjisë “Masakra e Tivarit” Uran Butka, Masakra e Tivarit dhe […]