Bashkëpunime me Bibliotekat Publike të Republikës së Shqipërisë.

Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit që nga viti 2015 shpërndan librat e botuar në Bibliotekat Publike të Republikës së Shqipërisë si edhe në Bibiotekën Kombëtare në Tiranë.

Librat e mëposhtëm do t’ gjeni në bibliotekat e qyeteve: Vlorë, Kukës, Shkodër, Lezhë, Elbasan, Fier, Berat, Korçë, Ersekë, Durrës, Pogradec, Lushnje.

Kastriot Dervishi – Kampet dhe Burgjet e Shqipërisë Komuniste

Kastriot Dervishi – Vrasjet ne Kufi në vitin 1990

Uran Butka – Lufta Civile në Shqipëri 1943-1945 Vol I

Uran Butka – Lufta Civile në Shqipëri 1943-1945 Vol II

ISKK – Zërat e Kujtesë Vol II

ISKK – Bashkimi Demokrat Shqiptar Vol I

Sokrat Shyti – Mbijetesa në Kasollen e Lopës

Mhill Gjinaj – Me litar në fyt

Alma Liço – Krahë të Këputur

ISKK – Fjalori Enciklopedik I Viktimave te Terrorrit Komunist Vol IV

Uran Butka – E djathta dhe e majta në luftë

Agim Popoci – Parathënie e Terrorit Serb ndaj Shqiptarëve

Ali Isak Spahiu – Replikë e pamundur

Amik Kasoruho – Shkëndija mes Errësirës

F.M. Dostojevski – Net të Bardha

Enver Lepenica – Eliminimi i Grupir Komunist të “Të rinjve”

Vasfi Baruti – Flamur i shenjt i Kombit.

Sokrat Shyti – Gjysëm shekulli pa u parë

Luftar Pepmarku – Kohë për qiri

ISKK – Akte Gjyqsore politike Vol I

ISKK – Akte Gjyqsore politike Vol II

Spiro Mëhilli – Lenini, Ideologu i së keqes

ISKK – Zërat e kujtesës Vol III

Pregnë Gjomarkaj – Mirdita nën Terrorin Komunist.

Fritz Radovani – At Pjetër Mëshkalla

Sami Rrepishti –Nga andrrat rinore në botën e mashtrimit.

Xhaferr Sadiku – Skenar të Përgjakur

Vasfi Baruti – Ferri Komunist I Gjyqeve Politike

Ylber F.Merdani – Saga e Merdanëve nën Terrorin Komunist.

Yzedin Hima – Letërsia e Penguar dhe Mitet e Saj.