Drama pa katarsis e ligjit të dosjeve

Një ndër kauzat më të mëdha e të ndjeshme të shoqërisë postkomuniste… shqiptare – hapja e dosjeve dhe Lustracioni i ...
Lexo më shumë

Roland Jahn zhvillon një takim me drejtuesit dhe studiuesit e ISKK

Roland Jahn, the Federal Commissioner for the Stasi Files in the ex-Democratic Republic of Germany (East Germany) alongside with Johannes ...
Lexo më shumë

Marrëveshje bashkëpunimi midis ISKK dhe Ministrisë së Arsimit dhe Sportit

The Institute for the Studies of Communist Crimes and Consequences has signed an agreement with the Ministry of Sport and ...
Lexo më shumë

Takimi midis drejtuesve të ISKK dhe Fondacionit “Studienstiftung des Deutchen Volkes”

The Foundation composed by excellence and doctoral students in the German Universities, during their visit in Albania held a meeting ...
Lexo më shumë

Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit prezantoi kolanën e re të librave të botuar gjatë viti 2015, nëpërmjet një konference në Muzeun Historik Kombëtar

The Institute for the Studies of Communist Crimes and Consequences in Albania, organized a conference in the National Historic Museum, ...
Lexo më shumë

Konferencë Ndërkombëtare

The Institute for the Studies of Communist Crimes and Consequences in Albania, in cooperation with the Faculty of History by ...
Lexo më shumë

Krimet e Komunizimit ne Emisionin “ Tempull” ne News 24

Mr. Agron Tufa Executive Director and Mrs. Luljeta LLeshanaku Deputy Director for research and study by the Institute for the ...
Lexo më shumë

Librat e Institutit në të gjithë Shqipërinë

The Institute for the Studies of Communist Crimes and Consequences has distributed all its published books of 2015 to all ...
Lexo më shumë

Projekti i Institutit për informimin e gjimnazeve me të shkuarën komuniste u zhvillua në gjimnazin Sami Frashëri në kryeqytet

The project of the Institute to inform all the high school students about the communist past continued with “Sami Frashëri” ...
Lexo më shumë