Në “Revistën Televizive të Mbrëmjes” në Top Channel ishte i ftuar Z.Agron Tufa Drejtor Ekzekutiv i Institutit të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit ,ku ka folur për rrezikun e një ligji gjysmak dhe degradimit të çështjes së “Dosjeve” nëse zbatohet i ndarë nga proçesi i Lustracionit. Intervista e Plotë – Top Channel, faqja online.

http://www.top-channel.tv/lajme/artikull.php?id=298033