Promovimin e librave “Kundër Rrymës” dhe Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist Vol VIII.

Gjatë konferencës për promovimin e librave “Kundër Rrymës” dhe Fjalorit Enciklopedik të Viktimave të Terrorit Komunist Vol VIII. Së bashku me Konrad Adenauer Stiftung Albanien, ISKK botoi librin e parë me skica nga autorja Lituaneze Lina Itagaki i përshtatur për nxënës në mënyrë që brezi i ri të mësojë mbi jetën dhe persekutimin e Sabiha Kasimatit. Libri u realizua me ndihmën e Vytene Muschick, Klaudja Zerva dhe Luljeta Lleshanaku. Falenderojmë referuesit Dr. Çelo Hoxha, Dr. Uran Butka ,Tobias Rutterschof dhe Vytene Muschick, pjesmarrjen e të gjithë të pranishmëve dhe Shkolla Ernest Koliqi Tirane.

 

DSC_0829

 

DSC_0838

 

DSC_0853

 

DSC_0857

 

DSC_0862

 

DSC_0866

DSC_0872

DSC_0881

DSC_0862

DSC_0900

 

 

DSC_0937

DSC_0943

DSC_0959

DSC_0965