Tiranë, 8 shator 2013, Instututi i Studimit të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit, me rastin e 67-vjetorit të Kryengritjes Kundërkomuniste të Postribës (9 shtator 1946), ISKK ju fton të merrni pjesë në prezantimit e librit studimor të historianit Uran Butka, “Kryengritjet e para kundërkomuniste”, botim i ISKK-së. Prezantimi i librit dhe diskutimet lidhur me thelbin e veprës studimore të z.Butka do të bëhen në sallën “Tefta Tashko Koço” në MTKRS.