Krimet e Komunizimit ne Emisionin “ Tempull” ne News 24

Drejtori Ekzekutiv Z. Agron Tufa dhe Zv. Drejtoresha e kërkimeve Znj. Luljeta Lleshanaku pranë Institutit të Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit, së bashku me pedagogun e Universitetin të Tiranës Z. Mark Marku, kanë marrë pjesë në emisionin Tempull në News 24. Tema ishte Krimet e Komunizmit në burgjet dhe kampet. U fol gjerësisht për krimet e torturat që të burgosurit nëpër kampe e burgje kanë vuajtur gjatë periudhës së diktaturës të dëshmuara nëpërmjet materialeve arkivore por edhe nga dëshmi të shumta të marra nga vetë të mbijetuarit të cilat botohen edhe në librat të cilat botohen çdo vit në e Institut.