Forumi “Kujtesa dhe Identiteti”

Tiranë, 24 shtator 2013. Instituti i Studimit të Krimeve të Komunizmit, i përfaqësuar nga Drejtori Ekzekutiv, z. Agron Tufa, mori pjesë në Forumin “Kujtesa dhe Identiteti” organizuar në kuadër të International Human Right Film Festival Albania, organizuar çdo vit në ambientet e Akademisë së Filmit dhe Multimedias, “Marubi”