http://www.panorama.com.al/drama-pa-katarsis-e-ligjit-te-dosjeve/

Një ndër kauzat më të mëdha e të ndjeshme të shoqërisë postkomuniste… shqiptare – hapja e dosjeve dhe Lustracioni i shoqërisë – po shpartallohet trishtueshëm e në mënyrën më banale në kuotën e demokracisë ala shqiptare të vitit 2015. Artkulli i plotë në Gazetën Panorama nga Drejtori Ekzekutiv i Insitutit të Studimeve të Krimeve të Komunizmit