– Në 17 korrik 2012, Instituti i Studimeve të Krimeve të Komunizmit në bashkëpunim me Institutin e Integrimit të ish të Përndjekurve Poltikë organizon ceremoninë përkujtimore të 35-vjetorit të ekzekutimit të dy poetëve, Vilson Blloshmi dhe Genc Leka.

Paneli: Simon Miraka, Agron Tufa, Sadik Spahia, Bujar Leskaj, Mark Marku. Interpretuan poezitë e poetëve, Mirush Kabashi dhe Bujar Asqeriu.