Thirrje për prezantime për konferencën ndërkombëtare

Thirrje për prezantime për konferencën ndërkombëtare: Reformat komuniste në ekonomi: ligjshmëria, rezultatet dhe pasojat, 1945-1990 Marrja e pushtetit nga komunistët ...
Lexo më shumë

Njoftim për Fjalorit Enciklopedik të Viktimave të Terrorit Komunist

Njoftim ISKK ka filluar punën për përgatitjen e Fjalorit Enciklopedik të Viktimave të Terrorit Komunist - shtesë, me synim plotësimin ...
Lexo më shumë

DALIN NGA SHTYPI BOTIMET E REJA TË ISKK

Para pak kohësh, dolën nga shtypi botimet e reja të Institutit të Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit që ...
Lexo më shumë

Sugjerime mbi procedurën e dekorimeve

Sugjerime mbi procedurën e dekorimeve Lenda: Sugjerime mbi procedurën e dekorimeve ILIR META PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS I nderuar Z. President, ...
Lexo më shumë

Prezantohet filmi dokumentar në 3D “Muzeu virtual i kampeve të Maliqit”

Prezantohet filmi dokumentar në 3D “Muzeu virtual i kampeve të Maliqit” 23 shkurt, 2021 Në kuadër të konferencës ndërkombëtare “Ditët ...
Lexo më shumë

“Historia e komunizmit përmes objekteve”

“Historia e komunizmit përmes objekteve” Workshop mbi trashëgiminë materiale të Komunizmit në Shqipëri 27-28 Gusht, 2020 Për dy ditë me ...
Lexo më shumë

NJOFTIM PËR AUTORËT

NJOFTIM Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit çdo vit boton kolanën e librave me shumë tituj që ...
Lexo më shumë

Dje gazeta Dita botoi një artikull ku thoshte se drejtori ekzekutiv i Institutit të Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit (ISKK)…

Dje gazeta Dita botoi një artikull ku thoshte se drejtori ekzekutiv i Institutit të Studimeve për Krimet dhe Pasojat e ...
Lexo më shumë

Sami Dangëllia, i cili vuajti 43 vjet burg politik gjate regjimit komunist…

Sami Dangëllia, i cili vuajti 43 vjet burg politik gjate regjimit komunist, u përkujtua sot me rastin e 100 vjetorit ...
Lexo më shumë

Kuvendi i Shqipërisë miratoi sot në seancën plenare raportin vjetor të ISKK.

Kuvendi i Shqipërisë miratoi sot në seancën plenare raportin vjetor të ISKK.Raporti u prezantua në seancë nga drejtori ekzekutiv i ...
Lexo më shumë