Roli i dëshmisë në zbardhjen e krimeve të diktaturës

prezantim i aktivietit të ISKK në selinë e Federatës VATRA në NewYork New York, më 26 Tetor 2021, Federata Panshqiptare ...
Lexo më shumë

Informimi mbi komunizmin në shkolla: qasja përmes artit

workshop trajnimi për mësuesit e letërsisë dhe artit dhe instruktorët e qendrave kulturore- 28- 30 shtator 2021, në Tiranë Drejtoria ...
Lexo më shumë

Workshop Trajnimi për mësuesit e artit dhe lëtërsisë dhe instruktorët e qendrave kulturore

WORKSHOP TRAJNIMI Për mësuesit e artit dhe lëtërsisë dhe instruktorët e qendrave kulturore 29, 30 shtator 2021, në Tiranë Ora ...
Lexo më shumë

Prezantohet libri “Suzana Biçaku Maliqi: Gjineshtra në vullkanin e kuq”, me autor Denis Gilën

21 korrik 2021 Ditën e mërkurë, me datë 21 korrik 2021, ora 10: 00, në sallën e Akademisë së Shkencave ...
Lexo më shumë

Prezantohet dokumentari “Muzetë e kampeve të Maliqit”, në Qendrën Rinore H.A.N.A, në Lezhë

30 qershor, 2021 Një nga eventet e fundit në Qendrën Rinore H.A.N.A, në Lezhë, ishte projeksioni i dokumentarit dhe muzeut ...
Lexo më shumë

Prezantohet libri “Karuseli i totalitarzmit”, botim i ISKK

23 qershor, 2021 Në ambjentet e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë, ditën e hënë, me 23 qershor 2021, u prezantua ...
Lexo më shumë

Prezantohet dokumentari “Muzetë e kampeve të Maliqit”, në Qendrën Rinore ATA, nëKamëz

18 qershor, 2021 Të ftuar nga Qendra Rinore ATA në Kamëz, ditën e premte, me18 qershor 2021, Instituti i Studimit ...
Lexo më shumë

Shfaqja e dokumentarit “Muzeu virtual i kampeve të Maliqit” për studentët e Universitetit të Tiranës

26 maj, 2021 Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit, në bashkëpunim me Departamentin e Historisë së Universitetit ...
Lexo më shumë

NJOFTIM PËR SHPËRNDARJEN E LIBRAVE TË KOLANËS SË VITIT 2020

Të gjithë të interesuarit për kolanën e librave të vitit 2020, pjesë e botimeve të ISKK, mund të paraqiten pranë ...
Lexo më shumë

Thirrje për projekte për botim

Thirrje për projekte për botim Në përputhje me misionin e tij për studimin dhe vlerësimin me objektivitet të periudhës komuniste, ...
Lexo më shumë
Loading...