http://www.observatorikujteses.al/periudha-komuniste-mesim-ne-gjimnaze-agron-tufa-nuk-do-bejme-propagande/

http://www.panorama.com.al/raporti-6-mije-te-vrare-gjate-diktatures-34-mije-te-burgosur/

http://www.panorama.com.al/si-i-grabiten-komunistet-bibliotekat-e-tre-firmetareve-te-pavaresise/

http://www.panorama.com.al/agron-tufa-keneta-e-maliqit-letersia-e-genjeshtert-komuniste-dhe-deshmite-e-gjalla/

http://shqiptarja.com/news.php?IDNotizia=65127

http://shqiptarja.com/mobile/artikull_old.php?IDNotizia=440980

http://gazetaimpakt.com/agron-tufa-servet-pellumbi-te-ndiqet-penalisht/

http://www.gazetaexpress.com/oped/historiani-uran-butka-tregon-per-krimet-e-fadil-hoxhes-180357/

http://www.oranews.tv/article/uran-butka-liber-per-levizjet-anti-koministe

https://sot.com.al/node/18379

https://telegrafi.com/uran-butka-enver-hoxha-lejoi-udb-ne-te-pushkatonte-ne-shqiperi-mbi-1000-shqiptare-te-kosoves/

http://www.standard.al/2016/01/28/instituti-i-studimeve-te-krimeve-dhe-pasojave-te-komunizmitvitet-e-komunizmit-ne-kolonen-e-10-te-librave/

http://www.citynews.al/2017/05/nga-kastriot-dervishikrimet-e-komunizmit-nuk-mund-te-fshihen-pas-te-dhenave-personale/1

http://www.radiandradi.com/burgjet-dhe-kampet-e-shqiperise-komuniste-fragment-studim-nga-kastriot-dervishi/testata-kryesore/gazeta/

http://www.panorama.com.al/masakra-komuniste-e-nentorit-1944-ne-tirane-u-urdherua-nga-nje-jugosllav-dhe/

 

https://www.youtube.com/watch?v=a04vPf3T2Ds

 

https://www.youtube.com/watch?v=u9NPQV47koE

 

https://www.youtube.com/watch?v=Nh4tzcZjDg8

 

https://www.youtube.com/watch?v=BSELVxYnHv0

 

https://www.youtube.com/watch?v=9j4oSWuNQ1g

 

https://www.youtube.com/watch?v=q9GJxCutZQ4

 

http://www.panorama.com.al/nevila-nika-ka-dokumente-per-perdhunimin-e-femrave-ne-burgjet-e-diktatures/