NJOFTIME 2022 ↓

Njoftim për marrje ambjentesh me qera

 

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________

NJOFTIME 2021 ↓

 

WORKSHOP TRAJNIMI_Për mësuesit e artit dhe lëtërsisë dhe instruktorët e qendrave kulturore

___________________________________________________________________

Njoftohen të gjithë të interesuarit se për Masterin Shkencor Drejtësi Tranzitore në Fakultetin e Shkencave Sociale mund të aplikojnë nga data 2 Nëntor deri në datën 9 Nëntor 2021.

 Fakulteti i Shkencave Sociale – Universiteti i Tiranes » Njoftohen për Masterin Shkencor Drejtësi Tranzitore. (fshs-ut.edu.al)

The OSCE Presence in Albania and the Centre for Justice and Transformation of the University of Tirana are now accepting abstract submissions for the 2021 Transitional Justice Conference on the theme:

Enforced and Involuntary Disappearances in dictatorship and authoritarian past and contemporary settings: a social, legal and historical appraisal of transitional and transformation polices and mechanisms

The call is published in the following link:

https://www.osce.org/presence-in-albania/487651

Please do not hesitate to get in touch if you need more information

 

___________________________________________________________________

Njoftim për Fjalorin Enciklopedik të Viktimave të Terrorit Komunist

Thirrje për projekte për botim

Thirrje për prezantime për konferencën ndërkombëtare