Tubim përkujtimor me rastin e Masakrës komuniste të 26 shkurtit 1951

Tiranë, 27 shkurt 2013, Instituti i Studimit të Krimeve të Komunizmit organizon me pranë Muzeut Historik Kombëtar, tubimin përkujtimor me ...
Lexo më shumë

Promovimi i librit «Brenga ime shqiptare»

Tiranë, 18 dhjetor 2012, Instituti i Studimit të Krimeve të Komunizmit në kuadër të botimeve memuaristike, promovon librin me kujtime ...
Lexo më shumë

Ceremoni përkujtimore e 35-vjetorit të ekzekutimit të dy poetëve, Vilson Blloshmi dhe Genc Leka

- Në 17 korrik 2012, Instituti i Studimeve të Krimeve të Komunizmit në bashkëpunim me Institutin e Integrimit të ish ...
Lexo më shumë

Simpozium Përkujtimor «Fuqia e Dëshmisë» me rastin e 11-vjetorit të vdekjes së z. Uran Kalakulla

-Në 4 maj 2012,Instituti i Studimeve të Krimeve të Komunizmit organizon, me rastin e 11-vjetorit të vdekjes së z. Uran ...
Lexo më shumë

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS ISKK DHE MINISTRISË SË ARSIMIT DHE SPORTIT

21 tetor, 2014 Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit në Shqipëri, nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Ministrinë ...
Lexo më shumë

Konference për Hapjen e Dosjeve

Konference për Hapjen e Dosjeve Instituti i Studimeve per Krimet dhe Pasojat e Komunizmit organizoi ne hollin e Institutit një ...
Lexo më shumë

Drama pa katarsis e ligjit të dosjeve

http://www.panorama.com.al/drama-pa-katarsis-e-ligjit-te-dosjeve/ Një ndër kauzat më të mëdha e të ndjeshme të shoqërisë postkomuniste… shqiptare – hapja e dosjeve dhe Lustracioni ...
Lexo më shumë

Reagimi i ISKK ndaj ligjit të “Dosjeve” i propozuar nga parlamenti.

Në “Revistën Televizive të Mbrëmjes” në Top Channel ishte i ftuar Z.Agron Tufa Drejtor Ekzekutiv i Institutit të Krimeve dhe ...
Lexo më shumë

Roland Jahn zhvillon një takim me drejtuesit dhe studiuesit e ISKK

Roland Jahn, i Ngarkuari Federal me Aktet e Sigurimit të Shtetit të ish- Republikës Demokratike të Gjermanisë së Bashku me ...
Lexo më shumë

Marrëveshje bashkëpunimi midis ISKK dhe Ministrisë së Arsimit dhe Sportit

Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit në Shqipëri, nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Ministrinë e Arsimit dhe ...
Lexo më shumë