KOLANA E MEMUARISTIKES

kopertina

“Kalvari i grave në burgjet e komunizmit”

Fatbardha Saraçi MULLETI Ky botim është një përmbledhje shkrimesh publicistike mbi vuajtet e grave në regjimin komunist në Shqipëri, duke ...
Lexo më shumë
Nje liber qe nuk do doja ta shkruaja Bahri Beci

“Një libër që nuk do doja ta shkruaja”

 Bahri BECI Ky botim, përmes fakteve personale dhe zyrtare zbulon një nga momentet më të rëndësishme të krimit intelektual në ...
Lexo më shumë