Bashkëpunime me Biblioteka

Librat e Institutit ne të gjithë Shqipërinë.
Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit ka shpërndarë librat e tij të botuara gjatë vitit 2015 në Bibliotekat Publike në qytetet kryesore të Shqipërisë.

Ky është viti i dytë i kësaj nisme dhe synon që puna e Instiutit të jetë e arritshme dhe të ndihmojë të gjithë Shqiptarët. Librat janë shpërndarë në Shkodër, Lezhë, Durrës, Lushnje, Elbasan, Ersekë, Berat, Korçë, Vlorë dhe Fier.
Tw gjithw qyetatrwt qw e kanw tw pamundur tw vijnw nw Tiranw pwr t’u njohur me botimet tona tashmw mund tw drejtohen nw qyetin mw tw afwrt.

Instituti falenderon Bibioltekat Publike të këtyre qyteteve dhe premton se bashkëpunimi do të vazhdojë edhe në vitet e ardhshme.