Formulari i vetëdeklarimit

Formulari i vetëdeklarimit “Mbi zbatimin e ligjit nr.138/2015 dhe të vendimit nr. 17/2016, të Kuvendit të Shqipërisë”,  të Drejtorit Ekzekutiv të Institutit të Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit

Formulari i vetëdeklarimit

[pdf-embedder url=”http://www.iskk.gov.al/wp-content/uploads/2016/05/Formulari-i-vetëdeklarimit_-Agron-Tufa.pdf”]