Aktivitete

DSC_0449

Instituti i Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit në Shqipëri hapi ekspozitën “Shqipëria komuniste: realiteti dhe propaganda”

Instituti i Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit në Shqipëri hapi ekspozitën "Shqipëria komuniste: realiteti dhe propaganda", më 16 ...
Lexo më shumë
78751492_794645021052189_2227526990695497728_n

Bisedë me studentë të Masterit Shkencor dhe Masterit Profesional në Histori , në Departamentin e Historisë, Universieti i Tiranës

Te martën, me datë 10 dhjetor, në sallën Konrad Adenauer të Departamentit të Historisë, u mbajt një bisedë me studentë ...
Lexo më shumë
DSC_0470

KOMUNIZMI DHE FEMINIZMI: FORMAT E TRAJTIMIT TË GRAVE GJATË REGJIMIT KOMUNIST NË SHQIPËRI

Instituti i Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit, në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer Stiftung Tiranë, zhvilloi konferencën dyditore ...
Lexo më shumë
74692523_945111495858056_2098045413327110144_n

Instituti i Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit në Panairin e Librit “Tirana 2019”

13-17 nëntor, 2019 Në përputhje me misionin e tij dhe pas një aktiviteti disavjeçar studimor, Instituti i Studimeve për Krimet ...
Lexo më shumë
61191202_2721714201235342_1501701608143060992_n

Fjala e Drejtorit Ekzekutiv Z. Agron Tufa në Kuvendin e Shqipërisë

  I nderuar z. Kryetar/ E nderuara zonja n/kryetare e Kuvendit, Të ndruar zonja dhe zotërinj deputetë, Para se të ...
Lexo më shumë
1.1 - Copy

FYTYRA E ‘ARMIKUT TË POPULLIT’ GJATË DIKTATURËS SË PROLETARIATIT NË SHQIPËRI 1944-1990

Më datë 17 maj 2019, Autoriteti për Informimin mbi Dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit në bashkëpunim me Institutin e Historisë ...
Lexo më shumë
53535867_2407256575975368_8805807108655153152_o

“Një jetë për Zotin e Atdheun” Konferencë promovuese në sallën e katedrales së Shën Palit, Tiranë, për librin “I Lumi Dom Shtjefën Kurti, Dëshmitar i kishës martire”

"Një jetë për Zotin e Atdheun" (Konferencë promovuese në sallën e katedrales së Shën Palit, Tiranë, për librin “I Lumi ...
Lexo më shumë
DSC_0428

Kampi i Tepelenës në 3D: muzeu i parë virtual mbi burgjet dhe kampet komuniste

Kampi i Tepelenës në 3D: muzeu i parë virtual mbi burgjet dhe kampet komuniste KONFERENCA “MENAXHIMI I TRASHËGIMISË MATERIALE TË ...
Lexo më shumë