Aktivitete

Promovimi i librit «Brenga ime shqiptare»

Tiranë, 18 dhjetor 2012, Instituti i Studimit të Krimeve të Komunizmit në kuadër të botimeve memuaristike, promovon librin me kujtime ...
Lexo më shumë

Tubim përkujtimor me rastin e Masakrës komuniste të 26 shkurtit 1951

Tiranë, 27 shkurt 2013, Instituti i Studimit të Krimeve të Komunizmit organizon me pranë Muzeut Historik Kombëtar, tubimin përkujtimor me ...
Lexo më shumë

Seminar në Gjermani nga Fondacioni Konrad Adenauer

Gjermani, 10-21 mars 2013, Fondacioni Konrad Adenauer organizoi një Seminar në Gjermani (Berlin-Erfurt-Leipzig) për punonjësit e Institutit të Studimit të ...
Lexo më shumë

Revolta e Qafë-Barit dhe Terrori Komunist 1943-1990

Tiranë, 10 qershor 2013, Instituti i Studimit të Krimeve të Komunizmit në bashkëpunim me Institutin e Integrimit të ish-të Përndjekurve ...
Lexo më shumë

Kolana “Ad memorandum”

Tiranë 17 qershor 2013, Instituti i Studimit të Krimeve të Komunizmit në bashkëpunim me Mistrinë e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe ...
Lexo më shumë

Tryezë e Rrumbullakët

Spaç, 28 qeshor 2013, Tryezë e Rrumbullakët, Burgut i Spaçit mes së shkuarës dhe së ardhmes. Organizuar nga Komisioni Drejtësi ...
Lexo më shumë

Prezantimi i librit studimor, “Kryengritjet e para kundërkomuniste” nga Uran Butka

Tiranë, 8 shator 2013, Instututi i Studimit të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit, me rastin e 67-vjetorit të Kryengritjes Kundërkomuniste ...
Lexo më shumë
aktivetet

Forumi “Kujtesa dhe Identiteti”

Tiranë, 24 shtator 2013. Instituti i Studimit të Krimeve të Komunizmit, i përfaqësuar nga Drejtori Ekzekutiv, z. Agron Tufa, mori ...
Lexo më shumë