Aktivitete

Konference për Hapjen e Dosjeve

Konference për Hapjen e Dosjeve Instituti i Studimeve per Krimet dhe Pasojat e Komunizmit organizoi ne hollin e Institutit një ...
Lexo më shumë
DSCN0434

Konferenca e Tepelenës

Conference 2014 I Survived Tepelena  With the publishing of the third volume of the “Encyclopedic Dictionary of the Victims of ...
Lexo më shumë

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS ISKK DHE MINISTRISË SË ARSIMIT DHE SPORTIT

21 tetor, 2014 Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit në Shqipëri, nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Ministrinë ...
Lexo më shumë
u_kalakulla

Simpozium Përkujtimor «Fuqia e Dëshmisë» me rastin e 11-vjetorit të vdekjes së z. Uran Kalakulla

-Në 4 maj 2012,Instituti i Studimeve të Krimeve të Komunizmit organizon, me rastin e 11-vjetorit të vdekjes së z. Uran ...
Lexo më shumë

Ceremoni përkujtimore e 35-vjetorit të ekzekutimit të dy poetëve, Vilson Blloshmi dhe Genc Leka

- Në 17 korrik 2012, Instituti i Studimeve të Krimeve të Komunizmit në bashkëpunim me Institutin e Integrimit të ish ...
Lexo më shumë

Promovimi i librit «Brenga ime shqiptare»

Tiranë, 18 dhjetor 2012, Instituti i Studimit të Krimeve të Komunizmit në kuadër të botimeve memuaristike, promovon librin me kujtime ...
Lexo më shumë

Tubim përkujtimor me rastin e Masakrës komuniste të 26 shkurtit 1951

Tiranë, 27 shkurt 2013, Instituti i Studimit të Krimeve të Komunizmit organizon me pranë Muzeut Historik Kombëtar, tubimin përkujtimor me ...
Lexo më shumë

Seminar në Gjermani nga Fondacioni Konrad Adenauer

Gjermani, 10-21 mars 2013, Fondacioni Konrad Adenauer organizoi një Seminar në Gjermani (Berlin-Erfurt-Leipzig) për punonjësit e Institutit të Studimit të ...
Lexo më shumë

Revolta e Qafë-Barit dhe Terrori Komunist 1943-1990

Tiranë, 10 qershor 2013, Instituti i Studimit të Krimeve të Komunizmit në bashkëpunim me Institutin e Integrimit të ish-të Përndjekurve ...
Lexo më shumë

Kolana “Ad memorandum”

Tiranë 17 qershor 2013, Instituti i Studimit të Krimeve të Komunizmit në bashkëpunim me Mistrinë e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe ...
Lexo më shumë