Aktivitete

Thirrje për prezantime për Konferencën shkencore: “Tё mohuar nga regjimi”: burgjet, sistemi i internim-dёbimeve dhe puna e detyruar në Shqipëri 1945-1990”

Thirrje për prezantime për Konferencën shkencore: "Tё mohuar nga regjimi”: burgjet, sistemi i internim-dёbimeve dhe puna e detyruar në Shqipëri ...
Lexo më shumë
ISKK

Librat e ISKK shpërndahen në bibliotekat publike

Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit ka shpërndarë botimet e reja në bibliotekat publike të Republikës së ...
Lexo më shumë
19532485_10212149376362623_1902779811_o

Marrëveshje bashkëpunimi midis ISKK dhe Autoritetit për Informimin mbi Dokumentet e ish Sigurimit të Shtetit

Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit dhe Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish Sigurimit të Shtetit ...
Lexo më shumë
15732265_703773116460479_1138290221016465395_o

“IN THE NAME OF THE PEOPLE” – National Conference about the new documents were discovered recently that highlight new communist crimes

Ditën e martë, me datë 20.12.2016 në ora 11:00, në ambjentet e Muzeut Historik Kombëtar, Instituti i Studimit të Krimeve ...
Lexo më shumë
15625598_699464636891327_1350941390397787761_o

The project of the Institute to inform all the high school students about the communist past continued with “Sami Frashëri” high school

Projekti i Institutit për informimin e gjimnazeve me të shkuarën komuniste u zhvillua në gjimnazin Sami Frashëri në kryeqytet. Mbas ...
Lexo më shumë
15418396_695651570605967_7430188144420506397_o

The Institute for the Studies of Communist Crimes and Consequences began its pilot program of remembrance on all high schools of the city of Tirana

Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunzimit, nisi projektin pilot të programit për informimin e nxënësve të gjimnazeve ...
Lexo më shumë
Librat

Institute’s work now accessible to all Albanians

Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit ka shpërndarë librat e tij të botuara gjatë vitit 2015 në ...
Lexo më shumë
Untitled

Communist Crimes debate on “Tempull” a media show by News 24 television

Drejtori Ekzekutiv Z. Agron Tufa dhe Zv. Drejtoresha e kërkimeve Znj. Luljeta Lleshanaku pranë Institutit të Studimeve të Krimeve dhe ...
Lexo më shumë
614

International Conference

Instituti i Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit organizoi në bashkepunim me Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Historisë  dhe ...
Lexo më shumë
prom

The Institute for the Studies of Communist Crimes and Consequences organized a conference in the National Historic Museum to present to the public the new set of books, published in 2015

The Institute for the Studies of Communist Crimes and Consequences in Albania, organized a conference in the National Historic Museum, ...
Lexo më shumë