Aktivitete

Thirrje për prezantime për konferencën ndërkombëtare

“Ligjshmëria gjatë regjimit komunist, 1944-1990”   Marrja e pushtetit nga komunistët (1944) solli ndryshime të mëdha në shoqërinë shqiptare, në ...
Lexo më shumë
DSC_0862

Promovimin e librave “Kundër Rrymës” dhe Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist Vol VIII.

Gjatë konferencës për promovimin e librave “Kundër Rrymës” dhe Fjalorit Enciklopedik të Viktimave të Terrorit Komunist Vol VIII. Së bashku ...
Lexo më shumë
DSC_0449

Instituti i Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit në Shqipëri hapi ekspozitën “Shqipëria komuniste: realiteti dhe propaganda”

Instituti i Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit në Shqipëri hapi ekspozitën "Shqipëria komuniste: realiteti dhe propaganda", më 16 ...
Lexo më shumë
78751492_794645021052189_2227526990695497728_n

Bisedë me studentë të Masterit Shkencor dhe Masterit Profesional në Histori , në Departamentin e Historisë, Universieti i Tiranës

Te martën, me datë 10 dhjetor, në sallën Konrad Adenauer të Departamentit të Historisë, u mbajt një bisedë me studentë ...
Lexo më shumë
DSC_0470

KOMUNIZMI DHE FEMINIZMI: FORMAT E TRAJTIMIT TË GRAVE GJATË REGJIMIT KOMUNIST NË SHQIPËRI

Instituti i Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit, në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer Stiftung Tiranë, zhvilloi konferencën dyditore ...
Lexo më shumë
74692523_945111495858056_2098045413327110144_n

Instituti i Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit në Panairin e Librit “Tirana 2019”

13-17 nëntor, 2019 Në përputhje me misionin e tij dhe pas një aktiviteti disavjeçar studimor, Instituti i Studimeve për Krimet ...
Lexo më shumë
61191202_2721714201235342_1501701608143060992_n

Fjala e Drejtorit Ekzekutiv Z. Agron Tufa në Kuvendin e Shqipërisë

  I nderuar z. Kryetar/ E nderuara zonja n/kryetare e Kuvendit, Të ndruar zonja dhe zotërinj deputetë, Para se të ...
Lexo më shumë